Hotell i fantastiska Alperna

av | 06 September, 2018

​Har du köpt flygbiljetter till din nästa resa i Österrike men saknar någonstans att bo? Ingen fara. Det finns en uppsjö av fantastiska hotell i Alperna, det är nästan bara att välja och vraka. Hur vill du bo? Lyxigt, budgetvariant eller mer standardklass? Med ett stort utbud i alla de österrikiska skidorterna hittar du enkelt ett hotell i Alperna.

 Den berömda skidorten Bad Gastein har flertalet fina och mysiga hotell som välkomnar dig med en omgivning av härlig natur, sköna backar, fantastiskt utbud av liftsystem och självklart både en och två pubar som anordnar after ski efter en hel dag i backen. Njut av allt Österrike har att erbjuda och glöm inte att prova den inhemska maten. En äkta wienerschnitzel och ett glas öl och som dessert, en läcker apfelstrudel.

Sköna hotell i vackra Alperna

Att resa är underbart och att få bo på ett härligt hotell som motsvarar dina förväntningar är absolut pricken över i:et på din semesterresa. Att ha något att se fram emot är oftast något positivt för de flesta av oss och att kunna se fram emot en härlig vistelse på ett hotell i österrikiska alperna är verkligen en humörhöjare.

Hur vill du bo när du är på semester? Oavsett om du har för avsikt att lägga lite respektive mycket pengar på ett hotell i Alperna finns det något för alla. Många av hotellen är inredda i typisk österrikisk stil, dvs. rustikt trä är det dominerade materialet med inslag av hemtrevliga textilier vilket ger en välkomnade känsla när du anländer till hotellet. Njut av den fantastiska naturen som oftast finns runt hörnet och prova även landets kulinariska specialiteter.​